Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æbler med smuldredej og marcipan

Æbler med smuldredej og marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 æbler skåret i både
125 g.hvedemel
125 g.smør
50 g.sukker
2 tsk.kanel
200 g.revet marcipan
 
Opskrift:
De tynde æblebåde lægges i et smurt ildfast fad og drysses med kanel. Marcipanen rives og fordeles over æblerne. Dejen smuldres sammen i en skål og smuldres ud over æblerne med marcipan.
Bages i varmluftovn v/ 200 grader i ca. ½ time til dejen er gylden. Server med creme fraich eller is. MUMS!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (13 stemmer)

Opskriften er vist 63561 gange,
og udskrevet 1307 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Aalborg  -  2015-10-13 12:41:50
Første gang jeg prøvede den blev den al for hård og tør, men smagen var der og creme fraise kan rede meget... Nu har jeg prøvet ren varmluftovn uden nogen ekstravarme i bunden, men efter et kvarter så den allerede hård ud. En masse hårde knolde med skorpe og ikke særlig meget sammensmeltet. Går ud fra at det er det, der er hele ideen i det, at den er sammensmeltet og ikke fire engrædienser der ligger hver for sig =/ er noget skuffet over den og har skruet ned til 16o grader varmluft.