Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagt mørbrad 02

Indbagt mørbrad 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Indbagt mørbrad 02, billede 4 Indbagt mørbrad 02, billede 1 Indbagt mørbrad 02, billede 2 Indbagt mørbrad 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stor eller 2 små svinemørbrader
50 g.smør
 salt
 peber
 
 Fyld:
1 løg
300 g.champion
250 g.kogt røget skinke
1 lille ds.tomatpuré 70 g.
2 fedhvidløg
2 skiverfranskbrød uden skorpe
2 æggeblommer
 
 Endvidere:
1 rullefrossen butterdej 450 g.
 
 pensling:
2 Æggehvide
 


Opskrift:

Puds mørbraden af og krydr med salt/peber og steg dem i halvdelen af smørret (brunes på alle sider).

Hak løg og champion fint og svits dem i resten af smørret. Kom skinke og tomatpuré i gryden og lad det snurre i ca 5 min. tilsæt salt, peber og hvidløg.

Smuldr brødet og rør det i fyldet sammen med æggeblommerne (gem æggehviderne til pensling) og lad det derefter køle af.

Rul dejen ud (40 gange 45 cm).
Fordel halvdelen af fyldet på midten af dejen, læg mørbraderne oven på og dæk dem så til med resten af fyldet. Pensl dejkanten med lidt vand og fold dem op omkring mørbraderne.

Læg rullen med sammenføjningen nedad på en bageplade med bagepapir på, og pensl med æggehvide. Bag den i ovnen i ca 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Indbagt mørbrad



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 72668 gange,
og udskrevet 1535 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-01-08 12:53:21
Laver altid hasselbagte kartofler, og en "kold" sauce/dressing til.. bestående af cremefraice, smagt til med hvidløg, røget paprika, salt peber, og ketchup!. den bliver dejlig afrundet af ketchuppen.. dog ikke overdrevet.. men smag til som man synes.. er altid et hit ved gæsterne .. og også børn..


Kathleen  -  2010-02-15 15:50:38
Til indbagt mørbrad serverer jeg altid hasselbagte kartofler med champignon sovs.


Hanne  -  2007-03-26 08:56:28
I Irma kan der købes "Green onion dressing" som blandes i creme fraiche. Server det som sauce samt en rigtig lækker salat og en god fluetes. Så har du ikke brug for kartofler.


Per  -  2007-03-08 09:24:18
Rigtig smagsfuld, men jeg mangler lidt tilbehør, kartofler kunne jo være almindelige kogte kartofler eller måske råstegte og så en salat, men saucen er jeg i tvivl om.