Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brik (Breek) Tunesisk turnover

Brik (Breek) Tunesisk turnover, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : ALMIK

Indsendt :



Ingredienser:
 Valgfri Fillodej eller forårsrulledej
0.25 ds.Tun i olie
 Olivenolie eller vegetabilsk olie. (rapsolie)
5 capers
 Æggeblomme
 Salt
 Peber
0.25 dl.citronsaft
 Drys af tør/frossen persille
 
 Evt.Tabasco
 
Opskrift:
Jeg har altid brugt forårsrulledej. Det er egentlig nemt, men kræver lidt tid at tø op.
Et styk dej til et styk ovennævnte ingredienser.
Bliver dejen for tør kan man dække den i et vådt viskestykke i et øjeblik.
Mens olien varmes (skal være på højt, så lægger man tun, salt og peber samt citronsaft i den ene hjørne af den firkantet dej. derefter lidt persille og en hel æggeblomme.

Dejen foldes til en trekant og smides forsigtigt på panden med olie i 30 sekunder. Derefter venter i 10 sekunder og lægges på tallerken med sugende køkkenrulle for overskydende olie.

Serveres med tabasco, citron og evt. salt.



Tips:

Æggeblomme skal ikke have mange sekunder, så den skal være blød, eller smilende. Det kan sagtens gå galt, da dejen er så blød, og derfor nem til at gå hul i, men prøve igen og igen, så bliver man mester. Dejen kan købes hos asiatisk købmand. fillodej findes i eks. Føtex, men vil anbefale forårsrulledej.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5038 gange,
og udskrevet 60 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu