Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillstegt mørbrad med frisk koriander

Grillstegt mørbrad med frisk koriander, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 svinemørbrad
1 fedhvidløg
½ kopfriske korianderblade (Pahk chii)
2 spsk.groft hakkede mynteblade (Bai saranae)
2 spsk.finthakkede vårløg
½ kopfishsauce (Nahm Plah)
½ kopcitron ell. limesaft
2 spsk.ristet klisterris (Khao nieow khua)
1 spsk.ristede sesamfrø
½ -1 spsk.stødt, tørret chili (Prik phon)
 


Opskrift:

Afpuds mørbraden og smør den ind i fiskesovs og knust hvidløg (Nahm plah). Lad den trække i ca. ti min. Rist klisterisene på en meget varm pande eller wok til de er gyldne. Stød dem herefter groft i en morter. Rist sesamfrøene til olien trækker ud. Hak korianderblade, mynteblade og vårløg og bland dem sammen i en kop.

Grill mørbraden i ca. 5 min på hver side. Skær det grillede kød ud i meget tynde skiver (brug en skarp kniv!) Del skiverne i to hvis de er store. Tilsæt fiskesovs, citron/lime saft, korianderblade, mynteblade, vårløg og den stødte, ristede klisterris samt sesamfrøene. Tilsæt til sidst den stødte, tørre chili og bland det hele godt sammen. Hvis retten virker for tør tilsættes yderligere fiskesovs og citronsaft i forholdet 1:1

Tilbehør:
Dampet Klisterris eller Jasminris







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14553 gange,
og udskrevet 146 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu