Ovnbagte rodfrugter/grøntsager med hvidløg

Ovnbagte rodfrugter/grøntsager med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Personer

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Dory

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5-600 g.kartofler
200 g.pastinak
200 g.persillerod
2 gulerødder
1 peberfrugt
1 stort løg
0.5 squash
1 helt hvidløg
 Olivenolie
 Salt
 peber
2 tomater
1 æble
 
Opskrift:
Pensl fadet med olien.
Skræl og skær kartofler, pastinak, persillerod og gulerødder i tern.
Max 2x1 cm tykkelse.
Gulerødder skæres tyndere, da de er længere tid om at blive gennemstegt.
Peberfrugten vaskes og fjerner kerner. Hvorefter den skæres i strimler.
Løget skrælles og skæres i store tern.
Squashen vaskes og skæres i tern.
Alle rodfrugter/grøntsager lægges i fadet.
Alle de små fede hvidløg pilles og skæres ud groft (eller fint hvis man ikke er til større stykker hvidløg) og drysses over.
Det hele pensles med olivenolie og blandes godt rundt.
Krydres med salt og friskkværnet peber, blandes, og krydres igen.
Bages i ovnen ved 200 grader varmluft med staniol over.
Rodfrugterne skal have ialt 60 minutter.
Når der er gået 35 minutter, skrælles æblet og skæres i små både og lægges i fadet. Tomaterne vaskes og skæres i små både.


Tips:

Tips. Afhængig af din ovn, er det en idé at tage staniol af de sidste 10-15 min og sætte ovnen på grill, så de får lidt farve.





karakterer:
Opskriften er vist 15036 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-02 09:37:37
For 'sytten' dog hvor var det bare godt det her,elsker den ret ,kom lidt flere krydderurter i da min have bugner af dem lige nu ,dejligt med hvidloeg mumsssss

  -   2013-01-21 16:48:51
Tomaterne skal også lægges i fadet sammen med æblet :)