Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Råkost med ingefær

Råkost med ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SalatRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : vengelbrecht

Indsendt :



Ingredienser:
4 gulerødder
1.5 æble
5 cm.FRISK ingefær
1 granatæble
 
Opskrift:
1. Vask grøntsagerne/frugterne og skræl alt efter årstid og ønske de grøntsager du ikke vil spise skrællen på, dog ikke granatæblet

2. Riv alle ingredienser på nær granatæblet. Gulerod og æble rives på den grove side, mens ingefær rives på den fine side.
* har du en foodprocessor kan du med fordel bruge den, ellers må du bruge bøfferne.

3. Skær granatæblet midt over, frigør "kernerne" *kan gøres ved at banke hårdt på skallen, rør dem i råkosten.

4. Når du ikke kan få flere af de lækre kerner ud, så pres saften ud i salaten.

Hvis man kan lide at der er lidt syre i salaten, kan man rive skallen af en lime/citron og smage til med lidt af saften.

Er man til lidt mere crunch end granatæblet kan give, kan man tilføje lidt hakkede nødder

Man kan variere den efter smag og hvad man nu lige har, evt. også med hvid/rødkål og nogle lækre store stykker citron.

Tips:

En råkost behøver ikke være kedelig! Den kan spices op på et hav af måder, og er fantastisk som madpakke, med en hånddelle et kyllingelår eller lignende!


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2428 gange,
og udskrevet 63 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu