Råkost med ingefær

Råkost med ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : vengelbrecht

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 gulerødder
1.5 æble
5 cm.FRISK ingefær
1 granatæble
 
Opskrift:
1. Vask grøntsagerne/frugterne og skræl alt efter årstid og ønske de grøntsager du ikke vil spise skrællen på, dog ikke granatæblet

2. Riv alle ingredienser på nær granatæblet. Gulerod og æble rives på den grove side, mens ingefær rives på den fine side.
* har du en foodprocessor kan du med fordel bruge den, ellers må du bruge bøfferne.

3. Skær granatæblet midt over, frigør "kernerne" *kan gøres ved at banke hårdt på skallen, rør dem i råkosten.

4. Når du ikke kan få flere af de lækre kerner ud, så pres saften ud i salaten.

Hvis man kan lide at der er lidt syre i salaten, kan man rive skallen af en lime/citron og smage til med lidt af saften.

Er man til lidt mere crunch end granatæblet kan give, kan man tilføje lidt hakkede nødder

Man kan variere den efter smag og hvad man nu lige har, evt. også med hvid/rødkål og nogle lækre store stykker citron.

Tips:

En råkost behøver ikke være kedelig! Den kan spices op på et hav af måder, og er fantastisk som madpakke, med en hånddelle et kyllingelår eller lignende!





karakterer:
Opskriften er vist 2779 gange,
og udskrevet 83 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu