Æggekage (ovn)

Æggekage (ovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
12 æg
2 dl.mælk
1 tsk.bagepulver
2 spsk.hvedemel
1 spsk.smør
0.5 bdt.purløg
1 pk.baconskiver
 salt
 peber
 evt.løg (hakket) el. svampe
 
Opskrift:
Pisk æg, mælk, bagepulver, mel,salt og peber sammen.
kom evt. løg el. svampe i.
Hæld æggemassen på panden, og sæt panden i ovnen.

Bag ved 185 grader i 30 min. eller til æggekagen er havet op og gennembagt.
Steg baconskiverne grydenbrune og læg dem på en tallerken med køkkenrulle.
Serveres med rugbrød, sprød baron og purløg.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Æggekage bagt i ovn

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 22394 gange,
og udskrevet 216 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu