Marinerede rejer og kulørt salat

Marinerede rejer og kulørt salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Marinerede rejer:
1 spsk.finthakket mild rød chilipeber
2 spsk.limesaft
4 spsk.finthakkede friske korianderblade
300 g.rejer i lage
 
 Limedressing:
1 dl.cremefraiche 38%
1 tsk.limesaft
0.5 tsk.groft salt
 
 Kulørt salat:
0.5 agurk
0.5 moden mangofrugt i stave
0.5 avocado
1 spsk.limesaft
2 spsk.finthakkede rødløg
 
8 tynde skiver ristet italiensk flutes
 
 Pynt:
 friske korianderblade
 
Opskrift:
Marinerede rejer:
Bland chili, limesaft og korianderblade i en skål. Hæld rejerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Vend rejerne i marinaden og stil dem i køleskabet mindst ½ time.

Limedressing:
Pisk cremefraiche, limesaft og salt luftigt med elpisker. Smag til. Kom dressingen i en plastikpose og læg den i køleskabet.

Kulørt salat:
Skræl agurken, flæk den på langs og skrab kernerne ud. Skær agurken i skiver. Flæk avocadoen, skær den i skiver på tværs. Vend dem i limesaft. Anret avocado med limesaft, mango og agurk på 4 tallerkener og drys med rødløg.

Klip et lille hjørne af plastikposen med dressingen og tryk små "dutter" af dressing på salaten.

Læg de ristede fluteskiver på tallerkenerne og anret rejerne på brødet lige inden serveringen.
Pynt salaten med koriander





karakterer:
Opskriften er vist 6428 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu