Befri mørbraden for sener og hinder. Flæk den halvt igennem og bank den lidt ud.
Fars:
Rør det hakkede kød med hakket løg, peberfrugt og æggeblomme. Krydr med salt og peber. Læg farsen midt på mørbraden, luk den og bind omkring den.
Brun den på alle sider i smørret i en stegegryde. Krydr med salt og peber og hæld bouillon ved.
Lad den stege ca. 25 min. i alt.
Tag mørbraden op, sigt evt. bouillonen og hæld fløde blandet med hvedemel i. Bring det i kog og smag sovsen til.
Serveres med kogte kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(31 stemmer)
Opskriften er vist 168419 gange, og udskrevet 6711 gange.
Energi:
KJ total 11163 (2658 kcal)
KJ pr. Pers. 2790 (664 kcal)
Vægt ialt 2461 gram
Vægt pr. Pers. 615 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 453 KJ (107 kcal) Protein 8.4 gram Fedt 4.7 gram Kulhydrat 8.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2012-03-11 17:57:31 dejlig hurtig og sund ret.tilbehør evt. frisk rå salat. samtidig er det en billig ret
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider