Tomatsuppe med kartofler og pasta

Tomatsuppe med kartofler og pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Baking Anna

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
25 g.smør
75 g.løg
1 hvidløg
150 g.gulerødder
1 ds.hakkede tomater
1 tsk.tørret basilikum
1 l.grøntsagsbouillon
1.5 tsk.salt
 Peber
1 tsk.sukker
 
200 g.minipasta (fx. minisuppehorn)
4 store kartofler
 
Opskrift:
Lad smørret smelte i en stor gryde, men uden at det smelter.

Hak løgene og hvidløgene groft, og svits dem i smørret i ca. 1 minut. Hak gulerødderne groft, og tilsæt dem og resten af ingredienserne. Kog ved svag varme, under låg, i omkring 20 minutter.

Tjek om gulerødderne er møre ved at stikke en kniv i en af dem; hvis den glider af kniven, er suppen klar. Hvis ikke, skal den have lidt mere.

Blend suppen til den er glat med en blender eller en stavblender. Hæld tilbage i gryden, og sæt suppen i kog igen. Smag evt. til med krydderier.

Skræl kartoflerne, og skær dem ud i små fine tern. Tilsæt gulerødderne i suppen. Lad den stå i et par minutter før du tilsætter pastaerne, da kartoflerne skal have længere tid.

Når suppen er klar, servér med evt. creme fraiche og brød.


karakterer:
Opskriften er vist 7070 gange,
og udskrevet 89 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu