Røget laks på urtecremesauce

Røget laks på urtecremesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Birthe

Indsendt :



Ingredienser:
8 tynde skiver røget laks
2 spsk.finthakket knoldselleri
1 spsk.finthakket gulerod
1 spsk.finthakket purløg
4 dl.piskefløde
 Salt
 hvid peber
 Lidt olivenolie
8 friske spinatblade(frossen spinat kan også bruges)
1 lille squash skåret i skiver
 
Opskrift:
Sautér finthakket selleri og gulerod i lidt olivenolie. Tilsæt fløde og lad det hele småkoge i 2-3 minutter.
Smag til med salt og peber og tilsæt purløg.
Damp spinat og squash og anret det på midten af en varm tallerken. Læg laksen på spinaten og kom den varme sauce rundt i kanten af tallerkenen.


Tips:

Piskefløde kan eventuelt erstattes af madlavningsfløde.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4538 gange,
og udskrevet 72 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu