Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokolade frosting (ikke for sød, men lige tilpas)

Chokolade frosting (ikke for sød, men lige tilpas), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : AA12

Indsendt :



Ingredienser:
1.5 dl.Sukker
50 g.hvedemel
3 spsk.Kakao pulver
2.3 dl.Mælk
180 g.Blødt smør
180 g.Mælkechokolade
 
Opskrift:
Smelt mælkechokoladen og lad det køle af til stuetemperatur.

I en lille gryde skal sukker, mel, kakao og mælk, bringes i kog. Bliv ved med at røre rundt i det, indtil blandingen bliver ligeså tyk som budding. Tag gryden fra varmen og si blandingen i en lille skål og lad den køle helt af i køleskabet.

Når blandingen er afkølet, piskes det bløde smør i indtil det bliver helt cremet (ca. 1 minut).

Pisk derefter den afkølede mælkechokolade i, i omkring 2 minutter.

Nu kan frostingen spredes på en hel kage eller cirka 25 cupcakes.

Tips:

Hvis det ønskes, kan der tilføjes mere kakaopulver efter smag (op til 4 spsk.) Der kan bruges både saltet og usaltet smør.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7910 gange,
og udskrevet 113 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu