Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokolade Cup-Cakes med luftig smør creme

Chokolade Cup-Cakes med luftig smør creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Thea Pii

Indsendt :



Ingredienser:
60 g.god mørk chokolade. hakket groft
1.6 dl.vand
90 g.blødgjort smør
220 g.brun farin
2 æg
 
100 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
2 spsk.god kakao
40 g.malede mandler
 
 Smørcreme:
2 spskmælk
0.80 dl.vand
220 g.sukker
1 tsk.gelatine
2 spsk.vand
250 g.blødgjort smør
0.5 tsk.vaniljeekstrakt
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 170 grader C. alm. ovn eller 150 grader C. varmluft. læg papirformene i en muffin form til 12 muffins.

Rør chokolade og vand sammen i en lille gryde ved lav varme, til det er jævnt.

Pisk smør, farin og æg i en lille skål med en el-mikser, til det er let luftigt. rør siet mel, bagepulver, kakaopulver og malede mandler og varm chokoladeblandingen i.

Hæld 0,6 dl dej i hver form. bag kagerne i ca 25 minutter. lad dem stå i fem minutter, inden du vender dem ud på en bagerist vend dem, så over fladen vender op ad. lad dem afkøle.



Smørcreme:
bland mælk, vand og sukker i en lille gryde. rør i det ved lav varme uden at det koger, til sukkeret er opløst.
drys gelatine i det ekstra vand i en kop og hæld det i gryde.
rør i siruppen, til gelatinen er opløst.
afkøles til stuetemperatur.

pisk søm og ekstrakt med en el-mikser i en lille skål, til det er så hvidt som mugligt. med motoren kørende hældes det i den kolde sirup, lidt ad gangen. pisk, til det let og luftigt blandingen bliver tykkere når den har stået lidt.

Tips:

alle skemål er strøgende. den mest nøjagtige måde at afmåle tøre ingidienser er ved at veje dem. når du afmåler vææske, så brug en klar glas- eller plastickande med målangivelser på. i opskriften bruges store æg med en gennemsnits vægt på 60 g.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4491 gange,
og udskrevet 61 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

den søde.  -  2012-12-30 12:25:04
den er super god. elsker især smørcremen. -tak fra den søde