Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oles smagfulde Rullepølse

Oles smagfulde Rullepølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebryst - slag - rullesteg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : OleJ

Indsendt :



Ingredienser:
1 svine eller kalveslag
1 stort fint revet løg
2 tsk.allehånde
1 tsk.timian
1 tsk.koriander
 salt
 peber
8 husblasblade
 
 Saltlage:
5 l.vand
800 g.salt
200 g.sukker
8-10 laurbærblade
 
 Kogelage:
5 l.vand
1 løg i både
10-15 hele peberkorn
3 laurbærblade
1 tsk.timian
 
Opskrift:
slaget skæres til så længden matcher din rullepølsepresse. udbred slaget og strø kryderier,revet løg og husblas ud på slaget,rul det derefter sammen og snør godt med bomuldsgarn.

saltlagen koges op og afkøles.

i den afkølede saltlage lægges nu det sammensnørede slag og hviler heri 24 timer på køl.

Slaget lægges i den kolde kogelage, og koger i denne i 1½ time, afkøles let i lagen inden den puttes i pressen, og stilles koldt indtil den virker skærefast.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8124 gange,
og udskrevet 145 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu