Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Berliner pfannkuchen

Berliner pfannkuchen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Luplau

Indsendt :



Ingredienser:
25 g.smør
1.5 dl.mælk
25 g.gær
2 spsk.sukker
1 æg
300 g.hvedemel
 
 Fyld:
 Hindbær eller jordbærmarmelade
 
 Palmin eller olie til kogning
 Sukker til drys
 
Opskrift:
Smelt smørret og tilsæt mælken. Lad den blive håndvarm. Opløs gæren i mælken og tilsæt sukker og æg. Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt dejen godt igennem. Dejen må gerne klistre en smule. Dæk skålen med et viskestykke eller et stykke film og lad dejen hæve 1 times tid et lunt sted. Slå dejen ned og rul den ud ca. ½ cm tyk. Udstik cirkler ca. 8 cm i diameter. Læg ca. 1 tsk marmelade på halvdelen af dejcirklerne og læg herefter en anden dejcirkel ovenpå og klem omhyggeligt kanterne sammen, så marmeladen ikke løber ud under kogningen. Lad kagerne hæve ½ time inden de koges i varm olie eller palmin. Læg kagerne på fedtsugende papir og vend dem derefter i sukker.


Tips:

Jeg brugte 2 liter olie til kogning.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 26615 gange,
og udskrevet 505 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Erik Larsen  -  2019-09-28 22:27:50
Fornøjelige små lækre kager som ved første øjekast ikek giver meger ud af sig, ved eres ganske anonume udseende, som lader tankerne imod italiens standard bag, men når tænderne sættes i, ja så må man sige at opskriften her smager af lort.