Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Boston cream pie (Boston creme tærte)

Boston cream pie (Boston creme tærte), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :


Boston cream pie (Boston creme tærte), billede 4 Boston cream pie (Boston creme tærte), billede 1 Boston cream pie (Boston creme tærte), billede 2 Boston cream pie (Boston creme tærte), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Kagecreme:
4 æggeblommer, past.
150 g.sukker
4 spsk.Maizenamel
5 dl.Sødmælk
2 spsk.smør
2 tsk.Vanillesukker
 
 Vanillekage
325 g.hvedemel
3.5 tsk.Bagepulver
170 g.smør
310 g.sukker
3 spsk.Olie
1 spsk.Vanillesukker
4 æg
3 dl.Mælk
 
 Chokoladeganace:
170 g.chokolade
2 spsk.Lys sirup
1.5 dl.Piskefløde
 
Opskrift:
Kagecreme:
Sukker, maizena og vanillesukker blandes og piskes godt med 1 dl af mælken. Til sidst tilsættes æggeblommen. De resterende 4 dl sødmælk koges op i en gryde. Så snart mælken koger, tilsættes de øvrige ingredienser. Koges op i 5 sekunder, smørret piskes i og cremen hældes straks i en kold beholder og afkøles helt.


Kage:
Bland hvedemel, bagepulver og vanillesukker sammen. Smør, olie og sukker piskes godt sammen. Tilsæt æggene et af gangen. Tilsæt de tørre ingredienser skiftevis med mælken og pisk til en ensartet masse, pas på med at piske FOR meget. Del dejen i 2 springforme, ca 23 cm i diameter. Bages ca. 25 minutter ved 175 grader c.

Chokoladeganace:
Chokoladen vejes af i en skål, sirup tilsættes. I en lille gryde bringes piskefløden lige op og koge. Fløden hældes over chokoladen og den piskes til den er jævn

Når kage og kagecreme er helt kolde lægges de sammen med kremen i midten og chokoladeganacen fordeles på toppen.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 562 gange,
og udskrevet 7 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu