Stege kammuslinger

Stege kammuslinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Stege kammuslinger, billede 4 Stege kammuslinger, billede 1 Stege kammuslinger, billede 2 Stege kammuslinger, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.kammuslinger
 smør
 salt
 peber
 
1 bdt.grønne asparges
25 g.smør
 salt
 peber
 citronsaft
 
 Trøffel, frisk
 
Opskrift:
Start med aspargesene:
Skær enderne af de grønne asparges. Steges 4-5 minutter i smørret, de skal stadig have lidt bid. Krydr med salt, peber og citronsaft.

Muslingerne duppes tørre. Tør panden af og steg nu kammuslingerne i nyt smør. De skal stege ved høj varme ca. 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber.

Vi har her serveret kammuslingerne med en Beurre Blanc Sauce

Ved anretning rives der lidt trøffel over.





karakterer:
Opskriften er vist 860 gange,
og udskrevet 8 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu