Sprød bacon i ovn

Sprød bacon i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Sprød bacon i ovn, billede 4 Sprød bacon i ovn, billede 1 Sprød bacon i ovn, billede 2 Sprød bacon i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 g.bacon i skiver
 
 bagepapir
Opskrift:
Baconskiverne fordeles på en bageplade med bagepapir og stilles i en varm ovn.

250 grader C. almindelig ovn 10-12 minutter.

190 grader C. varmluft ovn 10-12 minutter.

Når bacon er stegt lægges det på fedtsugende papir.

Tips:

Opskriften kan selvfølgelig bruges alle steder ud over brunch hvor du skal bruge sprødstegt bacon.





Beskrivelse:

Undgå at svine køkkenet til ved at stege bacon i ovnen

Der er ikke meget, der overgår bacon om morgenen sammen med en omgang scrambled eggs. Men baconstegning på panden kan svine frygteligt meget i køkkenet, da fedtet har det med at sprøjte ud på komfuret – eller måske på dig selv. Her kan bacon stegt i ovnen være et rigtig godt alternativ. Ikke alene sviner det mindre, men der er faktisk også flere andre fordele ved at stege bacon i ovnen.

Bacon stegt i ovnen har mange fordele

Når du laver stegt bacon i ovnen, kan du nemmere stege en større mængde ad gangen end du typisk kan på en pande. Du kan nemt lave en hel pakke ad gangen – eller mere. Stegt bacon i ovnen giver desuden en mere ensartet tilberedning, da varmen fordeles mere jævnt.

Du kan både stege bacon i ovnen med varmluft og med almindelig ovn. Den eneste forskel er den tid, baconen skal have. Du kan desuden både stege røget bacon i ovnen og almindelig bacon.

Du kan sagtens stege bacon i ovnen dagen før, og blot varme baconen op dagen efter i fx mikroovnen. Når det kommer til bacon i ovn og tid, kan du justere tiden, som baconen steges i for at få den så blød, sprød eller knasende, som du nu foretrækker.

Lav bacon i ovnen og få en nemmere og mindre svinende baconoplevelse!

Ofte stillede spørgsmål om bacon i ovn (FAQ)

Hvor lang tid skal bacon have i ovnen​?

Bacon i ovnen skal have ca. 10-12 minutter, alt efter om du bruger en varmluftovn eller en almindelig ovn, samt afhængigt af hvor sprød eller blød du ønsker, at din bacon skal være.

karakterer:
Opskriften er vist 29393 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu