Sprød bacon i ovn
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Baconskiverne fordeles på en bageplade med bagepapir og stilles i en varm ovn.
250 grader C. almindelig ovn 10-12 minutter. 190 grader C. varmluft ovn 10-12 minutter. Når bacon er stegt lægges det på fedtsugende papir. Tips: Opskriften kan selvfølgelig bruges alle steder ud over brunch hvor du skal bruge sprødstegt bacon. |
Undgå at svine køkkenet til ved at stege bacon i ovnenDer er ikke meget, der overgår bacon om morgenen sammen med en omgang scrambled eggs. Men baconstegning på panden kan svine frygteligt meget i køkkenet, da fedtet har det med at sprøjte ud på komfuret – eller måske på dig selv. Her kan bacon stegt i ovnen være et rigtig godt alternativ. Ikke alene sviner det mindre, men der er faktisk også flere andre fordele ved at stege bacon i ovnen.Bacon stegt i ovnen har mange fordeleNår du laver stegt bacon i ovnen, kan du nemmere stege en større mængde ad gangen end du typisk kan på en pande. Du kan nemt lave en hel pakke ad gangen – eller mere. Stegt bacon i ovnen giver desuden en mere ensartet tilberedning, da varmen fordeles mere jævnt.Du kan både stege bacon i ovnen med varmluft og med almindelig ovn. Den eneste forskel er den tid, baconen skal have. Du kan desuden både stege røget bacon i ovnen og almindelig bacon. Du kan sagtens stege bacon i ovnen dagen før, og blot varme baconen op dagen efter i fx mikroovnen. Når det kommer til bacon i ovn og tid, kan du justere tiden, som baconen steges i for at få den så blød, sprød eller knasende, som du nu foretrækker. Lav bacon i ovnen og få en nemmere og mindre svinende baconoplevelse! Ofte stillede spørgsmål om bacon i ovn (FAQ)Hvor lang tid skal bacon have i ovnen?Bacon i ovnen skal have ca. 10-12 minutter, alt efter om du bruger en varmluftovn eller en almindelig ovn, samt afhængigt af hvor sprød eller blød du ønsker, at din bacon skal være. |
Opskriften er vist 29393 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (13 stemmer) |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




