appelsin, reven skal heraf 1/2 appelsin, reven skal heraf
4
spsk.
Grand Marnier4 spsk. Grand Marnier
2½
dl.
piskefløde2½ dl. piskefløde
Opskrift:
Kog vand, sukker og appelsinsaft til en lage.
Pisk den varme lage i æggeblommerne.
Pisk til massen er kold.
Riv appelsinskallen og kom den i sammen med likøren.
Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen.
Kom massen i en aluform og frys den.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 17290 gange, og udskrevet 481 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider