Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grøn kartoffelsalat med pesto

Grøn kartoffelsalat med pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pan

Indsendt :



Ingredienser:
4 kartofler
2 dl.(frosne) ærter
1 håndfuld (frosne) grønne bønner
1 håndfuld spinat- eller ruculablade
1 lille løg
 Grøn pesto
 Olivenolie
 
Opskrift:
1. Skær kartoflerne i små stykker og kog møre (15-20 min.).

2. Hak løg.

3. Kom olivenolie på en pande og steg kartofler og løg sammen, til kartoflerne har fået en hår ydreside.

4. Kog samtidig ærter og bønner efter anvisningen på poserne.

5. Kom kartofler, løg, ærter, bønner og spinat i en skål og bland det hele sammen med grøn pesto. Mængden af pesto er en smagssag.

Tips:

Retten er god både varm og kold. Varm kan den bruges enten som et fuldt måltid eller som tilbehør, og kold gør den sig godt til en eventuel madpakke.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7421 gange,
og udskrevet 84 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu