Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pøllehorn

Pøllehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

ReceptionRet : Reception - Diverse reception

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Jesperm

Indsendt :



Ingredienser:
75 g.margerine
1 dl.mælk
25 g.gær
0.5 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
300 g.hvedemel
1 æg
1 pakke ølser
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Margerinen smeltes i en gryde, som herefter tages af varmen, mælk hældes i. Gæren udrøres herefter i mælke-margerine blandingen. De øvrige ingredienser hældes i en skål og mælke-margerine-gær blandingen hældes i under omrøring.

Det hele æltes herefter godt, og stilles til hævning et lunt sted i 60 min. tildækket.

Dejen slås, og æltes godt. Rulles herefter til en pølse, og skæres ud i ca. 15 stykker.

Pølserne skæres over i 3 lige store stykker, og bolledejen - de 15 stk. kommes nu udenom pølserne, dvs. pølsen rulles/pakkes ind i bollen.

Bollerne kommes på bagepladen med bagepapir (eller smurt), og pensles til med æg, og bages i ovn ved 200 grader i ca. 15 min. til de er gyldne, på midterste rille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 3647 gange,
og udskrevet 67 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu