Lime Laks med salat og lime/fennikeltop dressing

Lime Laks med salat og lime/fennikeltop dressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Julie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Side fersk laks
3 spsk.Salt
2 spsk.Sukker
1 spsk.Groft peber
2 lime skal heraf
 
 Salat:
 Fennikel
 Agurk
 
 Dressing:
 olivenolie
 limesaft
 salt
 peber
 fennikeltop
 
Opskrift:
Til laksen:
Salt, sukker, groft peber samt de revet skaller fra lime, blandes sammen smørres ud over laksen. Og lad den stå på køl i 24 timer.
Og skær den ud i tynde skiver.

Salat:
Skær fennikel og agurk fint.

Dressing:
olivenolie,limesaft,salt,peber og fennikeltop blandes. Og lad den ikke stå mere end 1 time.



Tips:

Der til kan spises lækkert lunt brød





karakterer:
Opskriften er vist 5606 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu