Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokoladeskåle med is og bærsauce

Chokoladeskåle med is og bærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.chokolade
½ dl.rosiner
1 dl.grofthakkede valnødder
½ l.vanilleis
2 spsk.cognac
300 g.hindbær eller jordbær
 florsukker
 papirsbageforme dobbelt
 


Opskrift:

Smelt chokoladen over vandbad og kom ca 1 spsk i hver af de små dobbelte papirsbageforme. Træk chokoladen rundt med skens bagside så den dækker og lad den stivne. Bland nødder og rosiner med cognac og lad den trækker gerne natten over eller 2 timer

Pisk fløden stiv og tilsæt nøddeblandingen. Fjern forsigtigt papiret fra chokoladeskålene og fyld dem med ismassen og stil dem i fryseren.

Kør ½ delen af bærrene i blenderen og smag til med forsukker og si evt. kerne fra og pynt chokoladeskålene med ½ bær og bærsaucen til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 24055 gange,
og udskrevet 199 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jonna  -  0000-00-00 00:00:00
jeg kan desværre ikke finde piskefløden i ingredienserne og vanilieisen i behandlingslisten