Smelt chokoladen over vandbad og kom ca 1 spsk i hver af de små dobbelte papirsbageforme. Træk chokoladen rundt med skens bagside så den dækker og lad den stivne.
Bland nødder og rosiner med cognac og lad den trækker gerne natten over eller 2 timer
Rør vanilleisen blød og tilsæt nøddeblandingen. Fjern forsigtigt papiret fra chokoladeskålene og fyld dem med ismassen og stil dem i fryseren.
Bærsauce og pynt:
Kør ½ delen af bærrene i blenderen og smag til med forsukker og si evt. kerne fra og pynt chokoladeskålene med ½ bær og bærsaucen til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 25769 gange, og udskrevet 228 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider