Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokoladeskåle med is og bærsauce

Chokoladeskåle med is og bærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.chokolade
 
0.5 dl.rosiner
1 dl.grofthakkede valnødder
2 spsk.cognac
 
5 dl.vanilleis
 
 Bærsauce og pynt:
300 g.hindbær eller jordbær
 florsukker
 
 
Opskrift:
Smelt chokoladen over vandbad og kom ca 1 spsk i hver af de små dobbelte papirsbageforme. Træk chokoladen rundt med skens bagside så den dækker og lad den stivne.

Bland nødder og rosiner med cognac og lad den trækker gerne natten over eller 2 timer

Rør vanilleisen blød og tilsæt nøddeblandingen. Fjern forsigtigt papiret fra chokoladeskålene og fyld dem med ismassen og stil dem i fryseren.

Bærsauce og pynt:
Kør ½ delen af bærrene i blenderen og smag til med forsukker og si evt. kerne fra og pynt chokoladeskålene med ½ bær og bærsaucen til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 25239 gange,
og udskrevet 224 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu