Chokoladeskåle med is og bærsauce

Chokoladeskåle med is og bærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.chokolade
 
0.5 dl.rosiner
1 dl.grofthakkede valnødder
2 spsk.cognac
 
5 dl.vaniljeis
 
 Bærsauce og pynt:
300 g.hindbær eller jordbær
 flormelis
 
 
Opskrift:
Smelt chokoladen over vandbad og kom ca 1 spsk i hver af de små dobbelte papirsbageforme. Træk chokoladen rundt med skes bagside så den dækker og lad den stivne.

Bland nødder og rosiner med cognac og lad den trækker gerne natten over eller 2 timer

Rør vaniljeisen blød og tilsæt nøddeblandingen. Fjern forsigtigt papiret fra chokoladeskålene og fyld dem med ismassen og stil dem i fryseren.

Bærsauce og pynt:
Kør ½ delen af bærrene i blenderen og smag til med florsukker og si evt. kerne fra og pynt chokoladeskålene med ½ bær og bærsaucen til.





karakterer:
Opskriften er vist 29638 gange,
og udskrevet 273 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu