Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lagkagebund til Bradepande

Lagkagebund til Bradepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Irene Sinding

Indsendt :



Ingredienser:
5 æg (skal vejes med skald)
 sukker
 hvedemel 2/3 del af vægt
 kartoffelmel 1/3 del af vægt
2 tsk.bagepulver
 
 når de 5 æg er vejet skal samme mængde og vægt bruges til både mel blandingen og sukkeret.
 
 dvs. vejer de 5 æg eks. 300 g. skal du bruge
 300g. sukker
 mel 2/3. 200g.
 kartoffelmel 100g.
 
 
 
Opskrift:
Pisk de 5 æg og sukkeret, til en hvid luftig masse,
sigt mel, kartoffelmel, bagepulver ned i dejen og vend den forsigtigt rundt.

beklæd en bradepande med bagepapir, og kom dejen der i.

bages ved 225g i 10 min. midt i ovnen.

læg et bagepapir ud på et bord, drys det med sukker, og læg den bagte lagkagebund på hovedet på papiret med sukker. læg der over et fugtigt stykke viskestykke. så løsner bagepapiret helt af sig selv.

Tips:

kageopskriften er til en bund. skal man bruge flere til et stor selvskab bages opskriften 2-3 gange. en 3 lags lagkage svare til omkring 70 voksne. lagkagen kan lægges sammen meddet man ønsker samme dag og stilles i fryseren til den skal bruges.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 34231 gange,
og udskrevet 650 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Dorte  -  2015-07-03 13:24:31
Opskriften er meget nem. Jeg brugte 4 store æg, ca. 280 gr., samme mængde sukker, 200 gr. mel, 100 gr. kartoffelmel og 2 tsk. bagepulver. Bundene blev meget fine efter 10 min. i ovnen. Jeg delte kagen i to, lagde dem sammen med kagecreme og Hindbærmos

Dorte  -  2015-07-03 13:18:34
Nem at lave. Jeg brugte 4 store æg, der vejede ca. 280 gr. Og tilsvarende sukker, men 200 gr. Mel og 100 gr. Kartoffelmel samt 2 tsk. Bagepulver. Bundene blev meget fine efter 10 min i ovnen. Jeg delte bunden i to stk., Og lagde dem sammen med kagecreme og Hindbærmos.

Henriette   -  2015-03-16 13:19:48
Det var da en helt umulig opskrift at skulle veje sig frem til tingene :-)

Jesper  -  2014-11-13 20:36:34
Det er nok at stramme den, hvis man mener, at der er nok til 70 voksne i en trelags bradepande-lagkage.