Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Cassata-is

Cassata-is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
2 æg
1 dl.sukker
3 dl.fløde
2 spsk.appelsinlikør
2 spsk.stærk kaffe
1 pk.chokoladevafler
10 røde cocktailbær
 pynt med chokoladekaffebønner
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker luftigt og bland med pisket fløde, tilsæt likør og kaffe. Beklæd en lille brødform med vafler og hæld cremen i. Læg cocktailbærrene i og lad isen fryse natten over.

Anret i lagkagestykker med chokoladebønner.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17655 gange,
og udskrevet 224 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mette  -  2007-09-07 16:55:14
Isen kan med fordel røres halvstiv på ismaskine. Det gør den med blød og glat i konsistensen