Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nougat/kaneltrøfler

Nougat/kaneltrøfler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :



Ingredienser:
2 dl.piskefløde
1 tsk.kanel
100 g.lys chokolade
200 g.nougat
50 g.blødt smør
1 spsk.vaniljesukker
 
 Topping og pynt:
200 g.mørk chokolade
 Krymmel efter eget valg
 
Opskrift:
Kom fløde og kanel i en gryde.
Opvarm blandingen under omrøring til den koger.
Lad den simre et par minutter derefter.
Hak chokolade og nougat i mindre stykker og kom det i en skål.
Hæld den varme fløde over nougat og chokolade.
Lad det stå et minut og begynd så at røre forsigtigt rundt, til det bliver en ensartet masse.
Tilsæt smør og vaniljesukker.
Find elpiskeren frem og pisk godt igennem, til det har trøffelkonsistens. (Dejen kan godt være lidt våd/flydende stadigvæk, men det vil størkne bedre i køleskabet.)
Sæt det i køleskabet i 12 timer (over natten).
Når dejen er kold, rulles den til kugler i ønskede størrelser.
Sæt kuglerne i fryseren en times tid, til de er helt kolde.
Smelt den mørke chokolade og rul kuglerne i den.
Sæt kuglerne på et stykke bagepapir for at dryppe af og pynt dem med krymmel, inden chokoladen størkner.
Når chokoladen er størknet, lægges kuglerne forsigtigt på på en tallerken og sættes i køleskabet (gerne natten over), til de er helt faste i konsistensen igen.

Tips:

Trøflerne er et 3 dages projekt. Dag 1: Lav dejen. Dag 2: Form dem og dyp dem. Dag 3: Spis dem.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2341 gange,
og udskrevet 45 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu