Pepperonihorn

Pepperonihorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk 32 Stk
FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red:

Pepperonihorn, billede 4 Pepperonihorn, billede 1 Pepperonihorn, billede 2 Pepperonihorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
25 gram Gær, frisk
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
200 gram Pepperoni
100 gram Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
150 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
evt. Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Dej:
Mælken lunes og gæren røres ud heri.

Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost.

Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time.

Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel.

Fyld: Pepperoni, peberfrugt og løg skæres i små tern eller hakkes fint, det røres med tomatpureen til en sammenhængende masse.

Fyldet smøres på de 4 dejcirklerne. Den revne ost fordeles jævnt henover. Hver cirkel deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt). trekanten rulles sammen fra den brede ende og lægges med snippen nedad på bageplade. Hornene efterhæver 30 minutter.

Pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn.


karakterer:
Opskriften er vist 1868 gange,
og udskrevet 36 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 21175 (5041 kcal)
KJ pr. Stk 661 (157 kcal)
Vægt ialt 1923 gram
Vægt pr. Stk 60 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1101 KJ (262 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 13.2 gram
Kulhydrat 27.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu