Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Peperonihorn

Peperonihorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 32 Stk

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Peperonihorn, billede 4 Peperonihorn, billede 1 Peperonihorn, billede 2 Peperonihorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
25 g.Gær
3 dl.Sødmælk
100 g.Smør
1 tsk.Salt
1 tsk.Sukker
1 Æg
600 g.Hvedemel
 
 Fyld:
200 g.peberoni
100 g.grøn peberfrugt
100 g.løg
200 g.tomatpure
 
150 g.revet ost, mozzarella
 
 Pensling:
1 æg
 
 Pynt:
 evt.revet ost, mozzarella
 
Opskrift:
Dej:
Mælken lunes og gæren røres ud heri.

Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost.

Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time.

Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel.

Fyld: Peberoni, peberfrugt og løg skæres i små tern eller hakkes fint, det røres med tomatpuren til en sammenhængende masse.

Fyldet smøres på de 4 dejcirklerne. Den revne ost fordeles jævnt henover. Hver cirkel deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt). trekanten rulles sammen fra den brede ende og lægges med snippen nedad på bageplade. Hornene efterhæver 30 minutter.

Pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn.

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 983 gange,
og udskrevet 12 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu