Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsinris

Appelsinris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 dl.ris
 dl.vand
2 appelsiner
2 spsk.sukker
8 mandler
 piskefløde
 


Opskrift:

kog vand og ris på termostatpladen trin 4 i 25 minutter. stil risene til afkøling. pil appelsinerne. del i både. skær i små tern. drys sukker på. smut mandlerne. hak dem fint. pisk fløden. bland det hele forsigtigt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 34608 gange,
og udskrevet 905 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Annie  -  2018-04-30 22:17:19
Har lavet den for længe siden.Kan huske at appelsin kødet blev pillet ud blandet med ris og fløde putter i appelsinen igen og serveret. Retten smagen dejlig frisk


  -  2017-12-21 20:09:55
Min farmor lavede det med almindelig ris


Arne  -  2013-01-12 18:12:45
Jeg bruger grødis og tilsætter vanille fra en hel vaniliestang, og så hakker jeg en halv plade 70% chokolade og tilsætter, så bliver det rigtigt godt ( kunne jeg se på de gæster som jeg bespiste)


Aalborg  -  2011-02-01 17:57:57
Det ville være dejligt med et foto af desserten


Birgit  -  2010-11-10 09:29:26
Jeg går ud fra, at der menes 1½ dl fløde.


Annelise  -  2008-10-31 13:14:28
Den opskrift jeg husker er kogt med grødris, vanilie og sukker a la ris a la mande, derefter tilsat appelsiner og evt. rosiner udblødt i en smule rom eller cointreau.


benthe  -  2008-01-16 09:03:45
har lavet denne ret igennem mange år, og har altid brugt alm. hvide løse ris.


Jette  -  2007-12-27 12:09:24
Jeg er glad for endelig at have fundet opskriften på appelsinris -men nu undre jeg mig, hvorfor skal det være almindelige ris, fremfor grønris, som jeg husker blev brugt?? OG hvilke almindelig ris taler vi om? Hjemme os mig har vi 5 forskellige slags ris til risretter. Jeg går ud fra vi taler om løse ris - men, hvilke er bedst ??


Lea  -  2007-11-15 22:59:49
nej det er alm ris man skal bruge


mette  -  2007-01-17 13:46:49
- Det må være grødris?


Lene  -  0000-00-00 00:00:00
hvilke ris skal jeg bruge


Bent  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift er svensk, da min mor lavede dette til Jul og var af svensk oprindelse.