Skræl ananasen og skær kødet i tern. Kog vand citronsaft og sukker sammen og kom ananastern deri. Afkøl og kør evt. i food-processor til det er jævnt. Pisk fløden og smag til med vanille og ven ananasmosen i, Frys massen mindst 4 timer.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(41 stemmer)
Opskriften er vist 35811 gange, og udskrevet 947 gange.
Kommentarer
- 2016-07-22 23:37:48 Citronen ødelægger den det smager af citron fromage 😓
Kenneth - 2013-05-15 06:58:39 Man kan sagtens sænke sukkeret til 100 gram, hvis ananasen er moden
mesterkok - 0000-00-00 00:00:00 meget sjov ofskrift men den smager godt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider