Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kantarelsalat

Kantarelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SalatRet : Salat - Svampesalater

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :


Kantarelsalat, billede 4 Kantarelsalat, billede 1 Kantarelsalat, billede 2 Kantarelsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.Kantareller
 
 Rød krølsalat
 Feldsalat
2 Figner, friske
1 spsk.Pinjekerner, ristede
 Tranebær, tørret
 Parmasanost, hel
 
1 spsk.Trøffelolie
 
Opskrift:
Kantarellerne renses og børstes med en tør børste, evt. bagepensel. De ristes på en tør pande og afkøles.

Krølsalat og feldsalat skylles og tørres og fordeles på en tallerken. Fignerne skylles og deles i kvarte, og fordeles over salaten.

Ristede pinjekerner og tørrede tranebær drysse over med let hånd. Parmesanost høvles over, dette kan gøres med en kartoffelskræller, men du kan ind i mellem købe høvlet parmesan som kan bruges her.

Nu lægges de lune kantareller over og til slut dryppes en trøffelolie eller anden god olie over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 204 gange,
og udskrevet 9 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu