Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsinlagkage

Appelsinlagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Appelsinlagkage, billede 4 Appelsinlagkage, billede 1 Appelsinlagkage, billede 2 Appelsinlagkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 bladehusblas
2 æggeblommer past.
4 spsk.sukker
2 æggehvider past.
3 dl.piskefløde
1 dl.appelsinsaft
2 spsk.citronsaft
1 tsk.revet skal fra usprøjtet appelsin
3 lagkagebunde
 
 Pynt:
2 dl.piskefløde
 chokoladekringler
 


Opskrift:

Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk æggeblommerne med sukkeret til det er lyst. Pisk hviderne og fløden stiv, hver for sig. Rør appelsin og citronsaft og den revne skal i æggeblommerne. Smelt husblasen og rør den i æggeblommerne. Til sidst vendes flødeskum og æggehviderne i.


Læg en lagkagebund i en springform. Halvdelen af fromagen hældes over lagkagebunden. Læg en bund over og hæld resten af fromagen på. Læg den sidste bund over og stil lagkagen koldt i ca. 3 timer.

Pynt med flødeskum og chokoladekringler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (10 stemmer)

Opskriften er vist 54522 gange,
og udskrevet 879 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anita  -  0000-00-00 00:00:00
Super lækker. Kan med fordel laves dagen før. Næste gang vil jeg nok komme lidt mindre sukker i.