Sagosuppe, hvid

Sagosuppe, hvid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Vandgrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sagogryn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Sagosuppe, hvid, billede 4 Sagosuppe, hvid, billede 1 Sagosuppe, hvid, billede 2 Sagosuppe, hvid, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
20 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Sagogryn (kartoffelstivelse)
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Grynene hældes i den kogende mælk og koges ca. 30 minutter. Saltet tilsættes ved anretningen.

Serveres gerne med kanelsukker.





karakterer:
Opskriften er vist 11439 gange,
og udskrevet 69 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6273 (1493 kcal)
KJ pr. Pers. 1045 (248 kcal)
Vægt ialt 2074 gram
Vægt pr. Pers. 345 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 302 KJ (72 kcal)
Protein 3.3 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 7.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu