Sagosuppe, hvid
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sagogryn Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grynene hældes i den kogende mælk og koges ca. 30 minutter. Saltet tilsættes ved anretningen.
Serveres gerne med kanelsukker. |
|
Opskriften er vist 11439 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne