Steens fløde leverpostej

Steens fløde leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Bakker

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Steenj52

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svinelever
500 g.spæk
5 g.svinebouillon Oscar
2 dl.vand
2 dl.piskefløde
100 g.løg
40 g.hvedemel
3 æg
25 g.salt
1 tsk.peber
0.25 tsk.allehånde
0.25 tsk.nelliker
0.25 tsk.Muskatnød, stødt
 
Opskrift:
Lever og spæk finhakkes 2 gange og hældes i røreskål, tilsæt suppe, æg og krydderier, finthakket løg og resten af ingredienserne tilsættes, røres grundigt.

Leverpostejmassen fordeles i 4 - 5 alubakker, bages i vandbad med over / undervarme / nederste rille 60 - 80 min ved 180 g.

Tips:

Pas på med allehånde, nelliker og muskatnød heller for lidt end for meget. Mine opskrifter er altid udregnet i gr. for at få en ens opskrift hver gang





karakterer:
Opskriften er vist 18350 gange,
og udskrevet 303 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-09-22 09:09:50
Hej Rigtig lækker opskrift på en nem leverpostej. Lav bare en stor omgang, og så Frys den rå, så er der altid frisk leverpostej i huset, så skal den bare have ca 10 minutter mere.

  -   2017-09-22 20:37:31
Jeg har brugt Steens opskrift de sidste 5 år. Den er helt kanon.

  -   2016-11-13 15:42:09
En overraskende god leverpostej. Jeg bruger Krydderfedt, svagt krydret, men så enkel opskriften er , er den det beste resultat jeg har haft med leverpostej. Jeg giver den dog 90 minutter ved 190 grader, men det kan jo bare være ovnen der er anderledes. Når jeg hakker kødet bruger jeg fleste hul Skive, men jeg har prøvet at købe fedt og færdighakket svinelevet dybfrosset i supermarkedet , og det ændrede ikke nævneværdigt ved resultatet. Supe god leverpostej