Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Steens fløde leverpostej

Steens fløde leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Bakker

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Steenj52

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.svinelever
500 g.spæk
5 g.svinebouillon Oscar
2 dl.vand
2 dl.piskefløde
100 g.løg
40 g.hvedemel
3 æg
25 g.salt
1 tsk.peber
0.25 tsk.allehånde
0.25 tsk.nelliker
0.25 tsk.muskat
 
Opskrift:
Lever og spæk finhakkes 2 gange og hældes i røreskål, tilsæt suppe, æg og krydderier, finthakkete løg og resten af ingredienserne tilsættes, røres grundigt.

Leverpostejmassen fordeles i 4 - 5 aloebakker,bages i vandbad med over / undervarme / nederste rille 60 - 80 min ved 180 g.

Tips:

Pas på med allehånde/nelliker/muskatnød heller for lidt end for meget. Mine opskrifter er altid udregnet i gr. for at få en ens opskrift hver gang


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 13186 gange,
og udskrevet 244 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Allan D.  -  2019-09-22 09:09:50
Hej Rigtig lækker opskrift på en nem leverpostej. Lav bare en stor omgang, og så Frys den rå, så er der altid frisk leverpostej i huset, så skal den bare have ca 10 minutter mere.

  -  2017-09-22 20:37:31
Jeg har brugt Steens opskrift de sidste 5 år. Den er helt kanon.

Peter Trier  -  2016-11-13 15:42:09
En overraskende god leverpostej. Jeg bruger Krydderfedt, svagt krydret, men så enkel opskriften er , er den det beste resultat jeg har haft med leverpostej. Jeg giver den dog 90 minutter ved 190 grader, men det kan jo bare være ovnen der er anderledes. Når jeg hakker kødet bruger jeg fleste hul Skive, men jeg har prøvet at købe fedt og færdighakket svinelevet dybfrosset i supermarkedet , og det ændrede ikke nævneværdigt ved resultatet. Supe god leverpostej