Steens fløde leverpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Fryseegnet : ja Indsendt af : Steenj52 Indsendt : Red : |
|
|
Lever og spæk finhakkes 2 gange og hældes i røreskål, tilsæt suppe, æg og krydderier, finthakket løg og resten af ingredienserne tilsættes, røres grundigt.
Leverpostejmassen fordeles i 4 - 5 alubakker, bages i vandbad med over / undervarme / nederste rille 60 - 80 min ved 180 g. Tips: Pas på med allehånde, nelliker og muskatnød heller for lidt end for meget. Mine opskrifter er altid udregnet i gr. for at få en ens opskrift hver gang |
|
Opskriften er vist 18350 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Allan D. - 2019-09-22 09:09:50 Hej Rigtig lækker opskrift på en nem leverpostej. Lav bare en stor omgang, og så Frys den rå, så er der altid frisk leverpostej i huset, så skal den bare have ca 10 minutter mere. anonym - 2017-09-22 20:37:31 Jeg har brugt Steens opskrift de sidste 5 år. Den er helt kanon. Peter Trier - 2016-11-13 15:42:09 En overraskende god leverpostej. Jeg bruger Krydderfedt, svagt krydret, men så enkel opskriften er , er den det beste resultat jeg har haft med leverpostej. Jeg giver den dog 90 minutter ved 190 grader, men det kan jo bare være ovnen der er anderledes. Når jeg hakker kødet bruger jeg fleste hul Skive, men jeg har prøvet at købe fedt og færdighakket svinelevet dybfrosset i supermarkedet , og det ændrede ikke nævneværdigt ved resultatet. Supe god leverpostej |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne