Hjemmelavet proteinbar

Hjemmelavet proteinbar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk

DiverseRet : Diverse - Diverse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Thomas Ahle Jehn

Indsendt :      Red :
Hjemmelavet proteinbar, billede 4 Hjemmelavet proteinbar, billede 1 Hjemmelavet proteinbar, billede 2 Hjemmelavet proteinbar, billede 3
Fotograf: Thomas Ahle Jehn  

Ingredienser:
150 g.Proteinpulver (choko-smag)
65 g.Nøddemix (blendet)
110 g.Havregryn eller Ruggryn
30 g.Kokosmel
10 g.Ren kakaopulver
2 g.Stødt kanel
55 g.Sultana Rosiner
85 g.Æblemos med vanilje (uden sukker)
40 g.Peanutbutter
50 g.Honning
 
Opskrift:
Bland alle de tørre ingredienser i en skål

Put de våde (æblemos, peanutbutter og honning) ingredienser i en skål. Varm dette op i et vandbad eller i mikroovn til det bliver flydende.

Det våde kommes i det tørre og så skal der bare ældes. Kan med fordel røres sammen med en elpisker (dejkroge).

Kom masssen i et fad med bagepapir (passer perfekt til 24x15 cm)

Så sættes det på køl i 20-30 minutter

Vippes ud på et bræt hvor massen deles i 8 stk.

Tips:

Nøddemixen af lavet af 100g mandler, 100g jordnødder (u/salt), 100g solsikkekerner, 50g hørfrø og 50g sesamfrø som blendes fx. i en foodprocessor til det bliver til "mel". Og deraf tager 65g til hver proteinbar-dej. Æblemosen laver jeg altid selv. Det er super simpelt. Skræl en pose æbler og skær dem i små stykker og kog dem med med 1/2 vaniljestang og ca. 1/2-1 dl. vand til æblerne er møre. Så tilsættes Atamon (mosen skal være under 100 grader) og så hældes den på kogte og Atamon-skyllede glad. Så er der mos til de næste mange gange hvor du skal lave proteinbarer.





karakterer:
Opskriften er vist 37351 gange,
og udskrevet 242 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-27 21:48:45
har du en energiberegning??

  -   2012-12-05 10:37:19
Update: 1. Der er billeder på vej. 2. Ingefær: Jeg har udfordret opskriften lidt og prøvet at tilsætte ca. 35g revet ingefær med et rigtig godt resultat. 2. Goji bær: Jeg har også i en anden omgang prøvet at tilsætte 12g tørrede Goji bær til opskriften med godt resultat.