Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagte kartofler med fyld 02

Bagte kartofler med fyld 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bagte kartofler med fyld 02, billede 4 Bagte kartofler med fyld 02, billede 1 Bagte kartofler med fyld 02, billede 2 Bagte kartofler med fyld 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
   
  Fyld:
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 tsk. Muskat, friskrevet
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Gratinering:
25 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   


Opskrift:

Kartoflerne skrubbes godt og lægges i et fad. Fadet stilles på en rist midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i en time.

Fadet tages ud af ovnen, og kartoflerne afkøles, til de er til at røre ved. Skær toppen af kartoflerne og udhul forsigtigt kartoflerne med en teske, så skallen ikke går i stykker.

Kartoffelfyldet moses og blandes med æggeblommerne, persille, revet muskatnød, salt og peber. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i kartoffelmassen.

Kartoffelblandingen fyldes i de tomme kartoffelskaller. Der bliver top på. Drys den revne ost over de fyldte kartofler, som sættes tilbage på fadet.

Sæt fadet i ovnen igen i endnu 10 min. indtil osten er gylden

Server for eksempel tomatsalat til.




Beskrivelse:
Se koggens favoritopskrift på Bagte kartofler med fyld



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (40 stemmer)

Opskriften er vist 183173 gange,
og udskrevet 2725 gange.


Energi:
KJ total 5397 (1285 kcal)
KJ pr. Pers. 1349 (321 kcal)
Vægt ialt 1420 gram
Vægt pr. Pers. 355 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 379 KJ (90 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 15.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Signe   -  2016-04-08 11:34:06
Godt med ost fætterguf


TP  -  2011-12-30 20:21:55
Massen skulle gerne være fast lidt ligesom kartoffelmos når man kommer den i kartoffelskallerne


Vikki  -  2011-04-12 17:29:15
Er ægger fast eller flyende når man tager det ud af ovnen? Altså inden i kartofflen hvilken konsistens har æggemassen er den fast eller flydende mente jeg.


bini  -  0000-00-00 00:00:00
smager hammer godt


Emilie  -  0000-00-00 00:00:00
Også god med spinat i