Jordnøde nuddel suppe
Hovedingrediens : - Kilde : Livetskrusninger Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : livetskrusninger Indsendt : |
|
|
Hak gulerod, chili og peberfrugten i små stykker; jeg bruger altid et mandolinjern, skræl ingerfæren og pres den igennemen hvidløgspresser; den kan også hakkes, men ingefær har en ret stærk smag hvis man tygger i den....
Det hele koges i 5-10 minutter til nudlerne er færdige, pyntes med de hakkede jornødder og enjoy; Tips: Se flere opskrifter på livetskrusninger.dk Hele retten 552kcal Energi pr. 100 g.: 181 kcal Kulhydrat 18.5 g Protein 7.2 g Fedt 8.7 g Kostfibre 2.4 g |
|
Opskriften er vist 3315 gange,
og udskrevet 48 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne