Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget laks med delikat kartoffelsalat

Røget laks med delikat kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 store skiver røget laks
 
 Kartoffelsalat:
600 g.små kartofler
1 lillehakket rødløg
1 forårsløg
 
 Dressing:
2 spsk.olie
1 spsk.vineddike
1 tsk.dijonsennep
1/2 tsk.salt
1/2 tsk.hvid peber
 
 Pynt:
1 lille bundt dild
 


Opskrift:

Kartoflerne koges med skræl, pilles, afkøles og skæres i små tern. Kartoffeltern blandes med rødløg og forårsløg . Ingredienserne til dressingen rystes sammen i en meljævner og hældes ud over kartoffeltern, rødløg og forårsløg. Salaten bliver bedst, hvis den får mulighed for at trække 1-2 timer i køleskabet. Laks og kartoffelsalat anrettes på en frokosttallerken, og der drysses med lidt dild. Serveres med brød til




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12702 gange,
og udskrevet 300 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu