Røget laks med delikat kartoffelsalat

Røget laks med delikat kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store skiver røget laks
 
 Kartoffelsalat:
600 g.små kartofler
1 lillehakket rødløg
1 forårsløg
 
 Dressing:
2 spsk.olie
1 spsk.vineddike
1 tsk.dijonsennep
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.hvid peber
 
 Pynt:
1 lille bundt dild
 
Opskrift:
Kartoflerne koges med skræl, pilles, afkøles og skæres i små tern. Kartoffeltern blandes med rødløg og forårsløg. Ingredienserne til dressingen rystes sammen i en meljævner og hældes ud over kartoffeltern, rødløg og forårsløg. Salaten bliver bedst, hvis den får mulighed for at trække 1-2 timer i køleskabet. Laks og kartoffelsalat anrettes på en frokosttallerken, og der drysses med lidt dild. Serveres med brød til





karakterer:
Opskriften er vist 15189 gange,
og udskrevet 372 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu