Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Quinoa tærte

Quinoa tærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Livetskrusninger

Fryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Livetskrusninger

Indsendt :



Ingredienser:
2 mellem str gulerødder
2 tsk.olie
2 Kartofler
2 tsk.Smør eller kokosolie
100 g.Hytteost
2 Æg
75 g.Quinoa mel/ 1.5 dl
0.25 tsk.Bagepulver
0.50 tsk.Salt
 Peber
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 180grader.

Kog kartoflerne let eller brug en rest (du kan også bruge kogt blomkål, porrer, selleri, løg, svampe eller hvad du lige har i skuffen) hak gulerødderne i skiver og blancher i ca 10 minutter i olien; du kan sagtens bruge vand, men den lille smule olie giver lige et extra pift og du kan se retten bliver absolut ikke fed af det!

Bland æg med hytteost; jeg havde en lille slat af Arla’s nye med 4 forskellige løg og så puttede jeg alm i for resten.
Bland mel, bagepulver, salt og peber.

Smør en bageform med de 2 tsk smør med mindre du har en slip let form, men lad være med at være alt for fedt forskrækket; selv hvis du trænger til at tabe dig, trænger kroppen til lidt sund fedt for at frigive det på side benene.

Bland mel og æg/hytteost sammen og bland det hele op i formen, tilsæt så grøntsagerne og tryk dem let ned i dejen.

Bag den midt i ovnen i ca 25-30 minutter. Mærk efter med en strikkepind (som man skal have i køkkenet!) eller med en gaffel; den skal ikke have for længe for så bliver den let tør.

Tips:

For flere opskrifter, råd og tanker; livetskrusninger.dk Energi pr. 100 g.: 134 kcal/ 1/4 195kcal Kulhydrat 14.1 g / 21g Prote 6.3 g / 9g Fedt 5.6 g / 8g Kostfi 1.8 g / 3g


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 5912 gange,
og udskrevet 40 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu