Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lækker toscansk tomatsuppe

Lækker toscansk tomatsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Maya C. Bluhme

Indsendt :



Ingredienser:
3 spsk.olie
4 løg
5 fedhvidløg
8 Tomater
70 g.Tomatpuré konc.
1 ds.Hakkede tomater
1 Aubergine
1 Squash
2 Røde peberfrugter
5 dl.piskefløde
5 dl.Vand
3 Grøntsagsboullonterninger
 Meget stærk chilisauce
 Citronsaft
 Salt
 peber
 paprika
 basilikum
 
 Flute
 


Opskrift:
Skræl løg og hvidløg. Skær løg ud i tern og hvidløg i meget små stykker. Skær også tomater, squash, aubergine og peberfrugt i små tern.

Svits løg og hvidløg i stor gryde. Put tomater, squash, aubergine og peberfrugt i gryden. Tilsæt tomatpuré og de hakkede tomater på dåse. Put de tre boullonterninger i gryden og den halve liter vand.

Når det har kogt i 10-15 minutter blendes det hele med en staublender og kommes tilbage i kog. Tilsæt fløde og smag til med krydderier og citronsaft.

Varm flute og server.

Tips:

Ønsker man rettet med kød, kan man evt. skære kylling ud i små stykker og svitse dem med løgene i starten af processen.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 10362 gange,
og udskrevet 169 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sophia  -  2016-02-08 20:12:37
Uuuhm ... så lækker !! Anden gang jeg har lavet den nu - og bestemt ikke sidste gang ;) !

Ann  -  2013-10-28 02:32:59
Når løgene er svitsede, så tilsæt vandet som det første. Det mindsker risikoen for at det brænder på. En god topping: fint revet limeskal blandet med basilikum, hakkede nødder og fetaost. Og brødcroutoner. En god suppe.

Kathrine  -  2013-02-25 15:36:22
Smager rigtig godt!