Hvidvinsdampede hummerhaler

Hvidvinsdampede hummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Hvidvinsdampede hummerhaler, billede 4 Hvidvinsdampede hummerhaler, billede 1 Hvidvinsdampede hummerhaler, billede 2 Hvidvinsdampede hummerhaler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 g.gulerødder
50 g.knoldselleri
50 g.løg
25 g.porretop
50 g.smør
3 dl.hvidvin, tør
2.5 dl.cremefraiche 38%
 sennep
 
600 g.jomfruhummerhaler med skal
 
 Smørbolle:
 Hvedemel
 smør
 
Opskrift:
Grøntsagerne skæres i må tern 3x3 mm. (Brunoise). Skær først grøntsagerne i julienne stave og vend dem kvart omgang og skær dem så i tern.

Grøntsagerne sauteres i smør, de må ikke brune. tilsæt vin og pillede hummerhaler og damp dem 3 min. under låg.

Løft hummer og de fleste grøntsager op og tilsæt cremefraiche og sennep og kog op. Jævn med lidt melbolle.

Hummer og grøntsager kommes tilbage og retten er klar til servering. Server i små skåle/tallerkner gerne med et stykke brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 2503 gange,
og udskrevet 32 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu