Tomatketchup (ca. 3 liter)

Tomatketchup (ca. 3 liter), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Liter

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : OleJ

Indsendt :     

Ingredienser:
2.5 kg.modne tomater
1 kg.æbler
250 g.løg
1 stor rød peberfrugt
30 g.salt
125 g.sukker
0.5 dl.eddike
2 tsk.flydende atamon
 
Opskrift:
Tomaterne rengøres og skæres i mindre stykker.

Æblerne rengøres, udkernes og skæres i mindre stykker.

Løgene pilles og skæres i mindre stykker.

Peberfrugterne rengøres, udkernes og skæres i mindre stykker.

Alle stykkerne hældes i en blender, og laves til mos.

Mosen hældes i en gryde, og salt, sukker og eddike tilsættes.

Blandingen koges ved svag varme i 30 min.

Blandingen gnides igennem et dørslag.

Blandingen koges ved svag varme i ca. 10 min.

Atamon tilsættes.

Den færdige tomatketchup hældes på atamonskyllede flasker som lukkes straks.

Opbevares i køleskabet.






karakterer:
Opskriften er vist 5043 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-25 10:46:23
Skal da prøves. Der kan vel så tilsættes andre kydderier som karry eller chili ?