Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tomatketchup (ca. 3 liter)

Tomatketchup (ca. 3 liter), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Liter

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : OleJ

Indsendt :



Ingredienser:
2.5 kg.modne tomater
1 kg.æbler
250 g.løg
1 stor rød peberfrugt
30 g.salt
125 g.sukker
0.5 dl.eddike
2 tsk.flydende atamon
 


Opskrift:
Tomaterne rengøres og skæres i mindre stykker.

Æblerne rengøres, udkernes og skæres i mindre stykker.

Løgene pilles og skæres i mindre stykker.

Peberfrugterne rengøres, udkernes og skæres i mindre stykker.

Alle stykkerne hældes i en blender, og laves til mos.

Mosen hældes i en gryde, og salt, sukker og eddike tilsættes.

Blandingen koges ved svag varme i 30 min.

Blandingen gnides igennem et dørslag.

Blandingen koges ved svag varme i ca. 10 min.

Atamon tilsættes.

Den færdige tomatketchup hældes på atamonskyllede flasker som lukkes straks.

Opbevares i køleskabet.


karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3675 gange,
og udskrevet 135 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anni  -  2012-10-25 10:46:23
Skal da prøves. Der kan vel så tilsættes andre kydderier som karry eller chili ?