Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indisk kartoffelret

Indisk kartoffelret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :


Indisk kartoffelret, billede 4 Indisk kartoffelret, billede 1 Indisk kartoffelret, billede 2 Indisk kartoffelret, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 tsk. Karry
2 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 dl. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Appelsiner, saften heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
1 tsk. Koriander, stødt
2 spsk. Ingefær, syltet i sukkerlage 1 tsk. vejer ca. 5 gram.
1 spsk. vejer ca. 20 gram.
1 dl. vejer ca. 100 gram.
   
5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
750 gram Kogte kolde kartofler
100 gram Bønnespirer
   
Yoghurt naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Olien varmes i en gryde sammen med karryen. Gulerødder i tern svitses i 2 minutter. Løg i skiver tilsættes, og det hele svitses i endnu 2 minutter.

Tilsæt sojasauce, appelsinsaft, koriander, hakket ingefær og vand, og lad det hele koge ved svag varme i 10 minutter.

De kogte kartofler skæres itern og tilsættes, og det hele koger videre i 5 minutter.

Tilsæt bønnespirer, som koger med i endnu 2 minutter.

Smag retten til med salt og peber.

Server retten med yoghurt naturel og evt. kogte ris. Spis gerne retten med pinde.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 55352 gange,
og udskrevet 640 gange.


Energi:
KJ total 5169 (1230 kcal)
KJ pr. Pers. 1292 (307 kcal)
Vægt ialt 2060 gram
Vægt pr. Pers. 515 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 250 KJ (59 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 11.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Maiken  -  2012-08-20 19:47:22
Er denne ret fryse egnet?


  -  2012-04-17 01:03:17
Pindespisning er ikke særlig indisk.