Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Champignon sauce

Champignon sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : ALMIK

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.champignon
1 løg
1 dl.hvidvin
1/4 ml.piskefløde
 Madkulør
 Maizena brun jævner
 salt
 peber
 Smør eller olivenolie
 en kvart oksebouillion blandes med 1 dl vand
 
Opskrift:
Løg først og derefter og champignon brunes i olie eller smør.
Hertil føjes oksebouillion og vand. Lad det koge.
Hvidvin hældes i, koges.
Piskefløde tilføjes og madkulør.

Til sidst jævner til at opnå den tykkelse man vil have, salt og peber smages til.

Husk at røre jævnligt.


Tips:

Vi har lavet saucen til roastbeef, oksemørbrad og indbagt svinemørad og synes den er ganske glimrende.

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7276 gange,
og udskrevet 94 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu