Champignon sauce

Champignon sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : ALMIK

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.champignon
1 løg
1 dl.hvidvin
0.25 ml.piskefløde
 Madkulør
 Maizena brun jævner
 salt
 peber
 Smør eller olivenolie
 en kvart oksebouillon blandes med 1 dl vand
 
Opskrift:
Løg først og derefter og champignon brunes i olie eller smør.
Hertil føjes oksebouillon og vand. Lad det koge.
Hvidvin hældes i, koges.
Piskefløde tilføjes og madkulør.

Til sidst jævner til at opnå den tykkelse man vil have, salt og peber smages til.

Husk at røre jævnligt.

Tips:

Vi har lavet saucen til roastbeef, oksemørbrad og indbagt svinemørbrad og synes den er ganske glimrende.





karakterer:
Opskriften er vist 8697 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu