Grønne tomat og æblemarmelade

Grønne tomat og æblemarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Glas

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kirsten S.

Indsendt :     

Ingredienser:
850 g.grønne tomater
3 store skrællede æbler
5 cm.frisk ingefær
1 øko-citron - skallen
1 spsk.flydende sødemiddel
 atamon
 
Opskrift:
Tomaterne vaskes og skæres i kvarte. Æblet skrælles og skæres i tykke skiver. Frisk ingefær skæres i skiver. Citronen skrælles i skiver. Alt kommes i en gryde og der hældes lidt vand på - ikke for meget - skal blot lige dække bunden så det ikke brænder på. Koges ved svagt blus i 30 min. eller til konsistensen er tyk og det er kogt ud.

Sødes efter smag med sødemiddel og evt. citronsaft. Tilsæt lidt atamon og hæld på atamonskyllede glas og luk til med det samme.

Tips:

Kan også sødes med sukker.





karakterer:
Opskriften er vist 5440 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu