Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffel på salatbund

Kartoffel på salatbund , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4-6 Kartofler (Vælg en kogefast type og størrelse på ca. 80g./stk.)
3-400 g.Salat, f.eks. hjertesalat, friséesalat og rød radicchiosalat
75 g.Hasselnøder
200 g.Bladselleri
2 dl.Syrnet fløde 9%
1/2 dl.Mælk
1 tsk.Chilli
 frisk paprika
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kartoflerne skrælles og koges møre i letsaltet vand ca. 20 min.

Tilbered saucen:
Stænglerne fra bladsellerien skæres i tynde skiver, hasselnødderne hakkes og den friske chille flækkes, renses for frø og hakkes fint. Det hele blandes sammen med creme fraiche, mælk og smages til med krydderier.

Salatbladene skylles og findeles. Anret på tallerken med en bund af salat. Anbring kartoflen på salatbunden med en krans af sauce omkring.

Server kartoflen varm som forret eller frokostret evt. med kold skinke, kogt æg og oliven eller røget ørred og brød til. Suppler med ekstra kartofler og sauce.

Tips:

Fiskefyldet kan erstattes med andet fyld, f.eks: En blanding med ristede svampe, bacon, løg, creme fraiche og revet ost. En blanding af årstidens kogte grøntsager, hytteost og revet ost. Kødsovs og revet ost.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8043 gange,
og udskrevet 73 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu