Kartoffel på salatbund

Kartoffel på salatbund , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-6 Kartofler (Vælg en kogefast type og størrelse på ca. 80g./stk.)
3-400 g.Salat, f.eks. hjertesalat, friséesalat og rød radicchiosalat
75 g.Hasselnødder
200 g.Bladselleri
2 dl.Cheasy fraiche 9%
0.5 dl.Mælk
1 tsk.Chilli
 frisk paprika
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og koges møre i letsaltet vand ca. 20 min.

Tilbered saucen:
Stilkene fra bladsellerien skæres i tynde skiver, hasselnødderne hakkes og den friske chille flækkes, renses for frø og hakkes fint. Det hele blandes sammen med creme fraiche, mælk og smages til med krydderier.

Salatbladene skylles og findeles. Anret på tallerken med en bund af salat. Anbring kartoflen på salatbunden med en krans af sauce omkring.

Server kartoflen varm som forret eller frokostret evt. med kold skinke, kogt æg og oliven eller røget ørred og brød til. Suppler med ekstra kartofler og sauce.

Tips:

Fiskefyldet kan erstattes med andet fyld, f.eks: En blanding med ristede svampe, bacon, løg, creme fraiche og revet ost. En blanding af årstidens kogte grøntsager, hytteost og revet ost. Kødsovs og revet ost.





karakterer:
Opskriften er vist 9568 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu