Kartofler (Vælg en kogefast type og størrelse på ca. 80g./stk.)4-6 Kartofler (Vælg en kogefast type og størrelse på ca. 80g./stk.)
3-400
g.
Salat, f.eks. hjertesalat, friséesalat og rød radicchiosalat3-400 g. Salat, f.eks. hjertesalat, friséesalat og rød radicchiosalat
75
g.
Hasselnøder75 g. Hasselnøder
200
g.
Bladselleri200 g. Bladselleri
2
dl.
Syrnet fløde 9%2 dl. Syrnet fløde 9%
1/2
dl.
Mælk1/2 dl. Mælk
1
tsk.
Chilli1 tsk. Chilli
frisk paprika frisk paprika
salt salt
peber peber
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og koges møre i letsaltet vand ca. 20 min.
Tilbered saucen:
Stænglerne fra bladsellerien skæres i tynde skiver, hasselnødderne hakkes og den friske chille flækkes, renses for frø og hakkes fint. Det hele blandes sammen med creme fraiche, mælk og smages til med krydderier.
Salatbladene skylles og findeles.
Anret på tallerken med en bund af salat. Anbring kartoflen på salatbunden med en krans af sauce omkring.
Server kartoflen varm som forret eller frokostret evt. med kold skinke, kogt æg og oliven eller røget ørred og brød til. Suppler med ekstra kartofler og sauce.
Tips:
Fiskefyldet kan erstattes med andet fyld, f.eks:
En blanding med ristede svampe, bacon, løg, creme fraiche og revet ost.
En blanding af årstidens kogte grøntsager, hytteost og revet ost.
Kødsovs og revet ost.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8467 gange, og udskrevet 96 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider