Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Små spinatbrød 03

Små spinatbrød 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
2 dl.lunken vand
25 g.gær
1 sammenpisket æg (0.5 æg til dejen + 0.5 æg til pensling)
1 spsk.olie
0.5 tsk.salt
75 g.grahamsmel
150 g.hvedemel
 
 Fyld:
125 g.frisk eller frosset hel spinat
0.5 hakket løg
1 fedpresset hvidløg
0.25 dl.revet mellemlagret ost
0.25 tsk.salt
0.5 tsk.tørret timian
 
Opskrift:
Dej:
Vandet hældes i en skål.
Gæren opløses i vandet.
Æg, olie, salt og grahamsmel røres i.
Hvedemel æltes i lidt adf gangen til dejen ikke er klistret længere.
Dejen hæver ca ½ time.

Fyld:
Spinat skylles og hakkes groft.
Alle ingredienser røres sammen.

Samling:
Dejen rulles ud til ca 20x30 cm.
Fyldet fordeles på ca halvdelen af dejen.
Dejen foldes over på midten og kanterne trykkes godt til.
Dejen skæres i 10 stykker på tværs og hvert stykkes snos 2 gange på midten.
Brødene lægges på en bageplade med bagepapir og hæves lunt i ca 15 minutter.
Pensles med pisket æg.
Sættes i en 225 grader C. alm. ovn og bages i 15-20 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3009 gange,
og udskrevet 62 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Maja  -  2013-07-27 15:44:29
Da jeg nåede til "Dejen skæres i 10 stykker på tværs og hvert stykkes snos 2 gange på midten" fik jeg problemer - det lod til, at jeg havde alt for meget fyld, og jeg kunne kun sno dem en enkelt gang. Det færdige resultat var dog meget velsmagende, så til næste gang finder jeg på en anden måde at samle dem på.