Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskechowder

Fiskechowder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 spsk.olie
2 fedhvidløg - presset
1 løg i skiver
1 rød peberfrugt i tern
2 dåserflåede tomater
2 spsk.konc. tomatpuré
1 tsk.stødt koriander
2 laurbærblade
1 spsk.hvidvinseddike
1/4 l.vand
800 g.kartofler
400 g.torske- eller lyssejfilet
150 g.jomfruhummerhaler
 Groft salt
 


Tilbehør:
Citronbåde, klippet purløg og creme fraiche
Opskrift:

Hvidløg og løg svitses et par minutter i olien i en tykbundet gryde og peberfrygten tilsættes og der steges videre et par minutter.

Flåede tomater, tomatpuré, koriander, laurbærblade, hvidvinseddike og vand tilsættes. Giv det hele et opkog, og sku ned til svagt blus.

Kartoflerne skrælles og skæres i tern (ca. 2x2 cm) og kommes i gryden. Det hele koges i 15 min.

Torsken skæres i tern (ca. 2x2 cm) og kommes i gryden. Det hele koger videre i 5 min.

Hummerhalerne tilsættes og retten koger endnu i 5 min. Smages til med salt.

Serveres varm i dybe tallerkener med citronbåde, purløg, creme fraiche og evt. flutes







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9634 gange,
og udskrevet 184 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu