Vaniljesmåkager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blødt smør røres med sukker og vanille (Kornene fra 1 flækket stang vanille eller 1 spsk vanillesukker). Derefter tilsættes mel og hjortetaksalt.
Dejen æltes sammen. Dejen trilles til pølser, der afskæres i mindre stykker, og hvert stykke trilles til en kugle, der sættes på bageplader med lidt afstand. Bager på nederste rille ved svag varme, 150 grader C. alm. ovn i 15-20 min. For at kagerne skal blive rigtig sprøde og lette, skal de bages længe og ved svag varme, så de kan nå at krakelere. Tages fra pladen og svaler på rist. |
|
Opskriften er vist 33502 gange,
og udskrevet 612 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne