Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vietnamesiske friske forårsruller / sommerruller

Vietnamesiske friske forårsruller / sommerruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Forårsruller

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Katharinal

Indsendt :



Ingredienser:
15 rispapir
1 pk.krølsalat
1 agurk i strimler
1-2 avocadoer i strimler
2 andebryster
 Hoisinsauce
 Friske korianderblade
 
Opskrift:
Skær andebrysterne ud i mindre strimler. Marinér det i hoisinsauce i mindst 2 timer. Steg det herefter kort i hoisinsaucen.

Lav et fad med koldt vand. Og hav et rent viskestykke liggende klar.
Dyp et rispapir i vandet og lad det ligge i i ca. 5 sekunder (det skal ikke være helt blødt). Læg rispapiret på viskestykket og dup det. Læg det herefter direkte på bordet. Knæk et par salat blade over, så de bliver smalle. Læg dem herefter midt på rispapiret sammen med strimler af agurk, avocado og and. Til sidst lægges der korianderblade ovenpå. Der skal som minimum være 3 cm. fri plads på hver side af fyldet.

Nu løsnes rispapiret forsigtigt fra bordet. Start med den ende, der er tættest ind mod dig selv. Fold enden ind over fyldet. Fold herefter hver side ind over fyldet, så det næsten kommer til at ligne en kuvert. Nu kan du begynde at rulle den. Start igen tættest ind mod dig selv. Rul rullen stramt. Rullerne skæres over i halve og kan evt. dyppes i hoisinsaucen, som anden blev stegt i. Eller køb gomadressing til at dyppe i. Kan købes hos Sticks'n'Sushi og Den Kinesiske Købmand på Nørre Voldgade.





karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11997 gange,
og udskrevet 96 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Katharinal  -  2012-10-23 11:52:17
Jeg synes jeg læste et eller andet sted, at man kunne redigere i opskriften efter man havde indsendt den. Det kan jeg altså ikke finde nogen steder. Anyway, jeg har glemt at skrive på, hvor mange personer opskriften gælder til, så hvis der er nogen, som er interesseret i det, er retten til 2-3 personer. :)